«Στην SAFE WEALTH σας βοηθάμε να δημιουργήσετε την σύνθεση των βέλτιστων για ΕΣΑΣ χρηματοικονομικών λύσεων οι οποίες να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας μέσα από μια tailor made διαδικασία».
- Γιάννης Γιαννέτσος,
   Δ/νων Συμβουλος

Νέα

Συνταξιοδοτικός Σχεδιασμός

Ο μόνος προβλέψιμος οικονομικός κίνδυνος είναι η συνταξιοδότηση

Το «ασφαλιστικό» αποτελεί ολοένα και συχνότερα θέμα στα Μέσα Ενημέρωσης. Ουσιαστικά βέβαια ο όρος αναφέρεται σε ένα παγκόσμιο οικονομικό πρόβλημα- το συνταξιοδοτικό πρόβλημα.

Επειδή κάθε οικονομικό πρόβλημα αποτελεί οικονομικό κίνδυνο, η αντιμετώπισή του είναι πολύ σοβαρή.

Παρά το γεγονός ότι αφορά ολόκληρη την κοινωνία, οι επιπτώσεις του έχουν καθαρά ατομικό χαρακτήρα, το ίδιο και η αντιμετώπισή του.

H Safe Wealth διαθέτει ειδικούς συμβούλους συνταξιοδοτικού σχεδιασμού. Παρέχουμε εξατομικευμένη μελέτη συνταξιοδοτικής παροχής του εκάστοτε κοινωνικού ταμείου με βάση τα δικαιώματα που έχει ο κάθε ασφαλιζόμενος από το Ταμείο του. Παράλληλα αξιολογούμε πιθανές υφιστάμενες ενέργειες που έχει κάνει κάποιος (π.χ. ομαδικά ή ατομικά συμβόλαια σύνταξης κτλ.).

Τέλος μετά από μια αναλυτική συνέντευξη, προβαίνουμε στην σύνταξη ολοκληρωμένης συνταξιοδοτικής μελέτης, η οποία αποτυπώνει το ατομικό πρόβλημα σύνταξης με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία και τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα του κάθε ατόμου, καθώς και τις διάφορες εναλλακτικές αντιμετώπισής του.

Για μια εξατομικευμένη συνταξιοδοτική μελέτη κάντε κλικ εδώ